Irodatakarítás

Ahhoz hogy nyugodtan és jókedvűen tudjon irodájában dolgozni szükség van a tisztaságra is. Gondoljon csak bele, reggel bemegy a munkahelyére és azzal szembesül, hogy szőnyege tiszta morzsa és sár, a virágok majdnem hogy kiszáradtak és leveleik elszíneződtek a portól. Inna egy jó kávét? de, a konyhában ragad a padló a kiömlött étel és ital maradéktól. Majd a nap hátralevő részében szembesül azzal, hogy a mellékhelyiségbe lépve a kellemetlen szagok és a kosz jelenléte zavarja meg ott tartózkodását.

És ez még nem a jéghegy csúcsa, az asztalok, polcok, székek porosak és ujjlenyomatosak, a kukából kibugyog a szemét. Mi erre kínálunk megoldást, hogy Ön mindennap tiszta környezetben dolgozhasson, mert tudja a jó munkához tisztaság is kell.

Profi szakembereink és eszközeink segítségével otthonossá varázsoljuk irodáját.

Cégünk számos megoldás kínál irodájának takarítására, legyen szó akár eseti, napi vagy heti takarításról.

Továbbá, nagy hangsúlyt fordítunk takarító kollégáink felkészültségére és szakértelmükre, a tisztítószerek és egyéb eszközök minőségére is.

Hogy ez miben nyilvánul meg? A tisztítószereket és az eszközöket is mindig az adott területre specializálódva válogatjuk össze, részletesen átnézve hogy az  irodában mivel felületek találhatók. Ez azért lehet fontos Önnek is, mert egy nem odaillő eszköz vagy tisztítószer maradandó sérüléseket okozhat bármely  felületen.

Irodát bárki tud takarítani és tönkre tenni is, mi ezért választottunk az ún. biztonságos irodatakarítást, amiben garantáljuk, hogy tisztítószereink és eszközeink nem tudnak kárt tenni irodájában. A szakszerű tisztítás mellett arról is gondoskodunk, hogy berendezési tárgyai, legyen szó akár egy új bútorról, székről vagy egy új csaptelepről, megőrizzék eredeti állapotukat. Szóval, Ön a tisztítás mellé felületkezelést is kap ajándékba.

Egy pár szóban megemlítenénk, hogy miből is áll számunkra egy irodatakarítás: Egy takarítás lehet felületes és alapos is, ezt Ön dönti el hogy mire van szükség és igény. Tőlünk viszont csakis alapos és aprólékos takarítást tud megrendelni méghozzá piacvezető áron. Hogy miben rejlik az alapos takarítás tudománya? Ez  legyen a mi titkunk, de Ön nem fog hiányt szenvedni semmiben, ezt garantáljuk.

Győződjön meg róla, hogy nálunk az árak nincsenek összefüggésben a takarítás minőségével, kedvező árak = magas minőség.

Kérjen ingyenes árajánlatot és helyszíni szemrevételezést, ha irodatakarításra van szüksége.

 

Irodatakarítás Budapest

TOP